Poďakovanie

Vážení spoluobčania, milí Lipovčania, chcem sa poďakovať všetkým voličom  v obci Lipová, ktorí 29. októbra 2022 využili svoje občianske právo a prišli k volebným urnám. Tým prejavili záujem o veci verejné. Chcem sa zvlášť poďakovať najmä tým, ktorí podporili moju kandidatúru a práve vďaka nim som bola opätovne po štvrtýkrát  zvolená za starostku  našej peknej Lipovej. Som si vedomá zodpovednosti za kvalitu života obyvateľov obce. Na to, aby sme mali našu obec stále krajšiu a modernejšiu budem potrebovať pomoc vás všetkých, bez ohľadu na politickú príslušnosť, osobné sympatie či antipatie. Ak to naozaj myslíme s  Lipovou vážne, poďme pracovať spoločne. Nerozdeľujme sa, ale spájajme sa v prospech dobrej veci. Pracujme pre našu obec a jej obyvateľov.

Veľa sa v poslednej dobe rozpráva o spolupráci s poslancami obecného zastupiteľstva. Táto spolupráca je nevyhnutná k tomu, aby naša obec prosperovala.  Ja som optimistka a verím, že tak ako v poslednom  volebnom období bude spolupráca  korektná, konštruktívna a v prospech ľudí, ktorí v obci žijú. Verím, že naše ciele budú spoločné. Ďakujem za spoluprácu poslancom obecného zastupiteľstva, ktorí v týchto voľbách neuspeli. Blahoželám poslancom obecného zastupiteľstva, ktorí v týchto komunálnych voľbách dostali dôveru od občanov.

Želám si, aby naša obec bola naďalej vľúdna k deťom a mladým rodinám, úctivá k životným skúsenostiam našich seniorov,  aby sme si vytvorili na ďalšie roky jasnú koncepciu rozvoja. Pozíciu starostky  vnímam ako službu ľuďom tejto obce. Pokračujem v začatej práci s nádejou a radosťou a ostávam naďalej tak ako po predchádzajúce tri volebné obdobia pri hodnotách, ako je transparentnosť, konštruktívnosť, otvorenosť a hlavne odbornosť. To sú hodnoty, ktoré si ctím a vážim . Mojou veľkou výzvou pre nás všetkých bude zastaviť občiansku ľahostajnosť a apatiu, zapojiť do aktivít v obci čo najviac Vás, občanov, individuálne alebo v rámci dobrovoľníckych a záujmových organizácii . Pri každom rozhodovaní budem mať stále na zreteli všeobecné dobro a budem postupovať múdro, vo vzájomnej úcte a s rešpektom jeden k druhému. Som presvedčená, že Lipová bude pre nás všetkých naďalej dobrým domovom.

 

Mgr. Tatiana Ölvecká

starostka obce Lipová