Zahájenie nového školského roka v Lipovej

Prázdniny ubehli ako voda a žiaci s novými, zaujímavými zážitkami netrpezlivo čakali na nádvorí školy na otvorenie nového školského roka 2022/2023.
Posledný augustový týždeň pedagógovia a pani upratovačky prichystali pre žiakov krásne triedy. Vo viacerých z nich prebehla rekonštrukcia podláh, vymenili sa dvere, ukončila sa rekonštrukcia toaliet. Zahájenie  sa uskutočnilo tradične na školskom dvore pod taktovkou pani riaditeľky. Srdečne privítala pána farára, pani starostku, pedagógov, nepedagogických zamestnancov, žiakov, zvlášť 8 prváčikov, rodičov či priateľov školy. Pekné básne predniesla Karolínka Fialová.

Všetkým žiakom a zamestnancom školy želáme, nech tou správnou nohou vstúpia do nového školského roka a nech každý deň v škole im prináša len radosť a pohodu.

 

Školský rok 2022/2023 sa začal aj v našej materskej škole. 40 detičiek zavítalo do krásnej zrekonštruovanej materskej škole, aby tu mohli s pani učiteľkami prežívať krásne detstvo pri hrách a zaujímavých aktivitách. Želáme im, aby sa im v novom kolektíve detí páčilo a hlavne nech sa rýchlo adaptujú v novom prostredí. V školskej kuchyni pribudol nový konvektomat, aby sme deťom, žiakom i seniorom mohli pripravovať čo najzdravšie jedlá. Pred materskou školou sme vybudovali detské ihrisko, ktoré bude slúžiť pre detičky z celej obce.

Fotky zo zahájenia školského roka v materskej škole si môžete pozrieť tu.

Fotky zo zahájenia školského roka v základnej škole si môžete pozrieť tu.