Dnes sme v Lipovej spoločne ukončili školský rok 2022/2023

Pre niekoho to bol prvý školský rok, pre niekoho to bol posledný školský rok v základnej škole. Žiakom, ktorí odchádzajú zo základnej školy prajeme, aby vedomosti, ktoré v našej základnej škole získali využili na ďalší rozlet a na ďalší rozvoj svojich osobností tak, aby sa pripravili na svoje budúce povolania.

Pre budúcich prváčikov sa zatvorili dvere materskej školy. Je to chvíľa, kedy sú časy strávené v materskej škole nenávratne preč a s nimi i bezstarostné chvíle plné hier a zábavy. Budúcim prváčikom prajeme veľa školských úspechov, dobrých kamarátov a mnoho trpezlivosti zo strany rodičov.

 

Každý sme boli iní, ale cieľ sme mali rovnaký – prežiť školský rok čo najúspešnejšie, s dobrými známkami, dosiahnuť prvenstvá na súťažiach, získať nové vedomosti, nájsť si nových kamarátov a zažiť mnoho zážitkov. Namáhavá práca bola na koniec odmenená úspechom. Poďakovanie za úspešný školský rok v našej obci patrí pani riaditeľkám, všetkým pedagogickým, odborným a nepedagogickým pracovníkom, rodičom, žiakom i detičkám materskej školy.

Prajeme všetkým veľa dovolenkových a prázdninových dobrodružstiev.

Tak krásne leto a dávajte na seba pozor!

 

Fotky z ukončenia školského roka v ZŠ si môžete pozrieť tu.

Fotky z ukončenia školského roka v MŠ si môžete pozrieť tu.